skip to Main Content

Ultra V PDO injektioner

Ultra V PDO-injektioner är en patenterad och unik injektionsbehandling som ger kraftfull kollagenstimulering.

Produkten som injiceras förkortas PDO vilket är samma beprövade material som används i suturer inom kirurgi i decennier, men här i flytande form. Produkten är vetenskapligt testad samt att det finns långvarig uppföljningstid på PDO som material inom både medicinska och estetiska sammanhang.  Materialet är fullständigt biologiskt nedbrytbart och det är en säker behandling minimal återhämtning. 

Ultra V PDO-injektion syftar till att stimulera hudens egen kollagenaktivitet för att återskapa spänst, elasticitet och en fastare hud.  På så sätt kan en uppstramande effekt uppnås. Effekten av PDO-injektionsbehandling har därför ett helt annat syfte än fillers som oftast används för att skapa volym snarare än stimulering av hudens bindväv.

Behandlingsindikation:

– återskapa spänst
– elasticitet
– fastare hud
– huduppstramning
– hudföryngring

Inför en behandling rekommenderas alltid en konsultation för en individuell behandlingsplan.

Ultra V PDO-injektioner passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att förebygga samt bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få en mer uppstramad hud.

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida 

Pris behandling

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

Back To Top