skip to Main Content

Skinbooster

Med tiden förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk. Genom att återställa fuktbalansen och hudens struktur, fasthet och elasticitet får din hud ny energi.

Save

Save

Vanliga frågor & svar

Hur fungerar en Skinbooster behandling?

Med tiden förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk. I motsats till hudcremer som man lägger på hudens yta så arbetar Restylane skinboosters inifrån och ut. Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställer Restylane & Teosyal fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Enkelt förklarat så får huden en boost av fukt och ny energi. Restylane & Teosyal kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals, dekolletage, händer, knän så väl som partier med ärr/akneärr. Restylane & Teosyal återskapar inte bara fukt och balans i huden, den ger också huden möjligheten att långsamt stärkas och bli fastare. * Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som har en unik förmåga att binda vatten.

Hur går en behandling till?

Vid hudföryngring med Restylane & Teosyal utgörs ett typiskt behandlingsprogram av tre behandlingssessioner, med två till fyra veckors mellanrum, och sedan upprepande behandlingar var fjärde till var sjätte månad.

Gör det ont?

Restylane & Teosyal innehåller lokalbedövning med lidocain vilket minskar eventuellt obehag i samband med behandlingen. Även bedövningssalva kan användas om så önskas.

Behandlingsområden

  • Ansikte
  • Läppar
  • Dekolletaget och halsen
  • Händer
  • Acneärr

Vad händer efter behandlingen

Det kan bli lite rött och svullet efteråt, vilket är helt normalt. Om ett känsligt område i ansiktet behandlas eller om man har ökad tendens till blåmärken, kan det vara bra att vara förberedd på att det kan uppstå. Vanligen försvinner detta inom ett par dagar, upp till en vecka. Vid läppbehandling kan svullnaden dröja kvar längre och det är viktigt att tänka på att resultatet direkt efter en läppbehandling inte ska ses som det finala resultatet. Ungefär två veckor efter första behandlingen vill vi gärna se dig på återbesök för att följa upp resultatet. Eftersom fillers naturligt bryts ner i kroppen kommer du så småningom att behöva upprepa behandlingen för att bibehålla resultatet. Dom flesta väljer att få en uppföljande behandling inom sex till tolv månader.

Vetenskapligt bevisande resultat

Vetanskapligt bevisande resultat av Restylane & Teosyal har påvisats i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visa redan efter den första behandlingen men det är främst efter den inledande 3-behandling-program, som man i studierna sett en signifikant förbättring av hudens elasticitet och hudens struktur.

restylane skinbooster före efter kollagen hyaluronsyra återställa fuktbalansen fina linjer

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »

Priser

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

Back To Top