skip to Main Content
Om Estetiska Kliniken Sundsvall

Om Estetiska Kliniken

Behandlingarna utförs av Ulrika Iversen, Legitimerad Sjuksköterska sedan 1991, specialist inom estetiska injektioner sedan 2005 och utbildad både nationellt och internationellt inom det estetiska området.

Med vetenskapliga och väl beprövade metoder utför vi injektionsbehandlingar med säkerhet och kvalité. Vi använder endast  medicinskt godkända godkända botulinumtoxin (Botox/Azzalure) och FDA-godkända filler (Restylane och Teosyal). Vi föredrar FDA-godkänd utrustning såsom CoolSculpting och MiraDry.

FDA-godkänd innebär att varje enskild produkt är godkänd av USA´s Food and Drug Administration och måste då ha genomgått vetenskapliga studier för att bevisa både effektivitet och säkerhet.

Med vår medicinska grundsyn arbetar vi med estetiska behandlingar med samma kunskap, säkerhet, integritet, sekretess och vetenskap som all sjukvård gör.

Estetiska Kliniken utför alla förekommande estetiska injektioner på både enklare och mer avancerade indikationer/områden. Vi gör alltid en grundlig analys/bedömning innan din behandling då vi går igenom dina förutsättningar och vad du önskar uppnå med din behandling. Därefter får du en behandlingsplan och kostnadsförslag. Efter utförd behandling ses vi igen på ett uppföljande återbesök.

I vår strävan att alltid ge säkra och kvalitativa behandlingar så fortbildar vi oss kontinuerligt och deltar i kongresser inom det estetiska området.

Injektionsbehandlingar är så mycket mer än bara förädla och kanske även ibland förändra. Med injektionsbehandlingar kan man återskapa förlorad volym och samtidigt framhäva dina anletsdrag och ge huden en förnyad lyster och energi.

En injektionsbehandling ska vara märkbar för dig men inte synlig för andra. Vi arbetar alltid efter idealet att skapa naturliga resultat.

 

ULRIKA IVERSEN

2006 startades Medicinska Kliniken i Sundsvall, en mottagning där vi kunde erbjuda medicinsk sjukvård och estetiska injektionsbehandlingar så som botulinumtoxin och fillers. Sedan dess har jag specialiserat mig på estetisk medicin och vidareutbildar mig ständigt för att hålla mig uppdaterad om nya behandlingsmetoder och ta del av den senaste forskningen, både i Sverige och internationellt, för att jag ska kunna ge dig som patient bästa tänkbara och säkra behandling.

Jag är Certifierad för estetisk injicering enligt Estetiska Injektionsrådet och medlem i SPESO och FAN (Filler Academy for Nurses) där jag är representant för Norra Sverige.
speso.se
fan-club.se
estetiskainjektionsradet.se

Kontakt: ulrika@estetiskakliniken.com

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »

För att säkerställa din säkerhet har Estetiska Kliniken:

Medicinskt ansvarig läkare – Dr Torsten Nilsson, specialistläkare i allmänmedicin

Patient/ansvarsförsäkring i Länsförsäkringar.

Godkännande av IVO ( Inspektionen för vård och omsorg).

Back To Top