skip to Main Content

Sunekos

Sunekos 200 är en ny unik injektionsbehandling för att komma åt det svåra behandlingsområdet precis under och ovanför ögat. Sunekos består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet runt ögat.

Save

Vanliga frågor & svar

Vilka är de främsta fördelarna med behandling?

Suenkos är den enda estetiska injektionsbehandlingen som man kan injicera så pass nära ögat, för att förbättra hudkvaliteten i ögonområdet.

Hur många behandlingar behövs?

Behandlingen utförs i tre steg med två veckors mellanrum. Därefter krävs en påfyllnads behandling med ungefär sex månader mellanrum. Det slutgiltiga resultatet ser man ca 1 månad efter första behandlingen dock ser många resultat redan efter första gången.

Gör det ont?

Innan behandling får du bedövningssalva vilket minskar obehag vid behandling.

Vad händer efter behandling?

Området runt ögat svullnar lite och det finns risk för blåmärken då det är ett känsligt behandlingsområde. Vanligen försvinner detta inom ett par dagar.

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »

Pris behandling

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

 

Save

Save

Back To Top