skip to Main Content
Botox armsvett

Botulinumtoxin mot armsvett

Behandling med Botulinumtoxin, även känt som ”Botox” är en synnerligen effektiv behandling för att helt ta bort din armsvett. Det är en relativt enkel och inte alltför smärtsam behandling där kanske hälften väljer att ha bedövningskräm 1 timme innan för att minska besvär av stick och sveda. Det är enklast om du rakat armhålorna men helst inte sista 2 dagarna innan behandlingen.

Själva behandlingen består i ca 20 ytliga stick i varje armhåla och tar inte mer än 15 minuter att göra. Effekten kommer oftast på bara någon dag och sitter i över 6 månader, vid upprepad behandling kanske längre. Behandlingen upprepas tidigast efter 3 månader men oftast efter 6-9 månader eller glesare. En ny behandling görs helt enkelt om armsvetten blir besvärande igen.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Vanliga frågor & svar

Svettas man mer på andra ställen efter behandling mot armsvett?

Nej, armsvett har i princip inget att göra med reglering av kroppstemperatur och därför påverkas inte svettning på andra delar av kroppen.

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »

Priser

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

 

Save

Back To Top