skip to Main Content

Dr. CYJ Hair Filler

Dr. CYJ Hair filler är en behandling för att få tjockare hår, motverka håravfall och stimulera hårväxt. Det är också ett bra komplement vid hårtransplantation.

Dr.CYJ Hair Filler passar dig som vill stimulera hårväxt för att återfå förlorat hår eller motverka håravfall. Produkten är CE-märkt och innehåller 7 patenterade peptider kända för att motverka håravfall och den är ett resultat av mångårig vetenskaplig medicinsk forskning.

Hur fungerar det?

Peptider är korta kedjor av aminosyror som förekommer naturligt i kroppen. Varje peptid har olika egenskaper som verkar på sitt speciella sätt. Formulan i Dr.CYJ Hair Filler verkar genom att peptiderna kommunicerar till kroppens celler att stimulera hårväxt och stoppa håravfall. Peptiderna väcker liv i vilande hårsäckar genom att öka blodflödet i hårbottens minsta vener och bidrar även till att hårsäckarna blir större, förebygger celldöd, maximerar bildandet av nya hårsäckar och aktiverar stamceller.

Vem passar behandlingen för?

Hair Filler passar många olika patienter. Däribland personer som:

Har Alopecia Areata

Har ärftligt håravfall

Har åldersrelaterat håravfall

Har genomgått hårtransplantation

Vill ha tjockare hår och stimulera hårväxten

Vill motverka håravfall

Inför en behandling rekommenderas alltid en konsultation för en individuell behandlingsplan.

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida 

Pris behandling

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

Back To Top