skip to Main Content
Profhilo Estetiska Kliniken

PROFHILO® – Bioremodeling

Bioremodeling
Forma din hud med PROFHILO – omedelbar uppstramande verkan

Profhilo är en injektionsbehandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorat sin elasticitet och fasthet. Den ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Det kan användas på ansikte, hals, dekolletage eller andra delar av kroppen. PROFHILO har inte någon utfyllande/volymgivande effekt utan syftet med behandlingen är att ge djup återfuktning

Save

Vanliga frågor & svar

Hur går behandlingen till?

PROFHILO injiceras med en fin tunn nål precis under huden med några få injektionsstick. Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt. Resultatet blir en ökad produktion av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hudton.

När ser man resultat?

PROPHILO behandling ger delvis en omedelbar effekt. Två månader efter genomförd behandling väntas maximal effekt.

Vad händer efter behandling?

Det kan bli lite rött och svullet efteråt, vilket är helt normalt. Om ett känsligt område i ansiktet behandlas eller om man har ökad tendens till blåmärken, kan det vara bra att vara förberedd på att det kan uppstå. Vanligen försvinner detta inom ett par dagar, upp till en vecka.

Kan jag vara allergisk?

Hyaluronsyran är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Hur många behandlingar behövs?

Standard protokollet utgörs av två behandlingar med 3-4 veckors mellanrum men kan variera beroende på dina förutsättningar och vilket område som behandlas. Så man inte blir besviken att man behöver mer på tex hals eller om man är jätte åldrad i huden.

profhilo hudföryngring uppstramande återfukta

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »

Pris behandling

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

 

Back To Top