skip to Main Content
fillers estetiska kliniken estetiska behandlingar sundsvall

Fillers

Fillers slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden. Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom det ger omedelbara resultat. Vi arbetar med FDA-godkända fillern Restylane och Teosyal. Den är baserad på hyaluronsyra och är inte permanent.

Save

Vanliga frågor & svar

Kan jag vara allergisk?

Hyaluronsyran är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Hur länge håller en fillersbehandling?

Resultaten är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten.  Effekten av en behandling med fillers syns vanligen i 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk  studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer och har många funktioner, allt i från att göra huden elastisk till att smörja lederna.

Gör det ont?

Restylane innehåller lokalbedövning med lidocain vilket minskar eventuellt obehag i samband med behandlingen. Även bedövningssalva kan användas om så önskas.

Hur går behandlingen till?

Fillers injiceras på olika områden i ansiktet via en fin nål. Antalet stick, placeringen och djup beror på vilken typ av filler och teknik man använder. En behandling med fillers tar bara ungefär 15–30 minuter.

Vad händer efter behandlingen?

Det kan bli lite rött och svullet efteråt, vilket är helt normalt. Om ett känsligt område i ansiktet behandlas eller om man har ökad tendens till blåmärken, kan det vara bra att vara förberedd på att det kan uppstå. Vanligen försvinner detta inom ett par dagar, upp till en vecka. Vid läppbehandling kan svullnaden dröja kvar längre och det är viktigt att tänka på att resultatet direkt efter en läppbehandling inte ska ses som det finala resultatet. Ungefär två veckor efter första behandlingen vill vi gärna se dig på återbesök för att följa upp resultatet. Eftersom fillers naturligt bryts ner i kroppen kommer du så småningom att behöva upprepa behandlingen för att bibehålla resultatet. Dom flesta väljer att få en uppföljande behandling inom sex till tolv månader.

Fillers estetiska kliniken

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »

Priser

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

Save

Save

Back To Top