skip to Main Content
zo skin health medicinsk hudvård

Medicinsk hudvård

Zo Skin Health hudvård

ZO Skin Health Inc. grundades 2007 av Dr. Zein Obagi, med över 35 års erfarenhet av dermatologisk forskning och kliniska studier. Dr. Zein Oabgi har som vision att ständigt ligga i framkant inom forskningen av hälsosam hud och ständigt utveckla nästa generations hudvård. Begreppet hälsosam hud definieras av Dr. Obagi som mjuk, fuktig, fast, med jämn hudton, motståndskraftig samt fri från sjukdom. Dessutom menar Dr. Zein Obagi lite kontroversiellt att det enbart finns två olika hudtyper – torr respektive fet hud. Så kallad blandhud beror enligt Dr. Obagi på en trasig hudbarriär hos någon av hudtyperna, som går att reparera genom bra och effektiv hudvård.
För att kunna garantera lämpliga och kontinuerliga lösningar för att uppnå en hälsosam hud samt upprätthålla en frisk hudbarriär genom hela livet har Dr. Obagi utvecklat ZO® Skin Health Circle. ZO® Skin Health Circle behandlar fyra steg inom hudvård som alla hänger ihop för att bygga upp och upprätthålla en sund och strålande hy – terapeutisk, underhåll, daglig hudvård och skydd.

ZO SKIN HEALTH
ZO Skin Health erbjuder flera produkter och behandlingar för dig som önskar att upprätthålla en hälsosam och vacker hud, samtidigt som den hjälper till att förebygga framtida problem. Kärnan i de stimulerande krämerna i serien är olika former av A-vitamin. A-vitaminet verkar tillsammans med antioxidanter, salicylsyra, enzymer, peptider och solskydd för att aktivera, stödja och reparera skadad hud inifrån för en frisk och vacker hud med strålande lyster.
Serien innehåller dessutom vissa produkter som är formulerade med upp till 1% ren inkapslad retinol. Retinol är A-vitamin i sin renaste form, och är en välkänd anti-age ingrediens. Retinolet penetrerar epidermis och når de receptorer som stimulerar produktionen av såväl kollagen som elastin.

ZO MEDICAL
ZO Medical utvecklades 2012 och är en kraftfullare medicinsk serie som fokuserar på att behandla sjuk eller skadad hud. Serien innehåller olika former av A-vitamin, skin brighteners, salicylsyra, antioxidanter och solskydd. Ingredienserna arbetar tillsammans för att snabbt ge en både ljusare och jämnare hudton. Serien arbetar även för en synligt förbättrad hudstruktur.
ZO Skin Health finns hos utvalda hudvårdskliniker. Vissa produkter i ZO Medical är speciellt formulerade för motverka särskilda hudproblem och sjukdomstillstånd och är receptbelagda efter konsultation med läkare. Utöver hudvårdsserierna har ZO Skin Helth Inc. utvecklat två kraftfulla peelingar – ZO Ossential Stimulator Peel som är en klinisk salongspeeling och ZO Controlled Depth Peel som endast utförs av kvalificerad personal på kliniker.

zo skin health medicinsk hudvård

Boka tid

Du kan enkelt boka tid för konsultation hudvård/Medicinsk hudvård direkt på vår hemsida.
Gå till bokningssidan »

Priser

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

Back To Top