skip to Main Content

Ultra V Trådlyft

Ultra V Trådlyft är en säker, effektiv och icke-kirurgisk behandling för omedelbar och långvarig hudföryngring. Behandlingen har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngringsbehandlingar. Anledningen är att patienterna snabbt och effektivt upplever utmärkta estetiska resultat utan narkos, intensiv smärta eller lång konvalescens. Det är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet. Resultatet blir övertygande och förloppet är komplikationsfritt.

Save

Vanliga frågor & svar

Hur går behandlingen till?

Området som ska behandlas bedövas med hjälp av en bedövningssalva som ska ligga på huden i minst 30 minuter. Därefter förs tunna Polydioxanon (PDO) trådar in under huden med hjälp av nålar, vilket stimulerar hudens vävnad och naturliga kollagentillväxt som leder till ett uppstramade resultat inifrån och ut. Studier visar att en ökad aktivitet av kollagen, elastin och ökad blodtillförsel ger en ökad elasticitet och stuns.  Efter behandlingen upplevs i vissa fall en lättare svullnad, rodnad eller blåmärken.

Vad är Polydioxanon (PDO) trådar?

PDO-trådarna som används vid trådlyft är mycket tunna och är vävnadsvänliga, nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen. Du kommer inte att ”se” trådarna när de ligger på rätt sätt under huden.

Vilka områden kan jag behandla?

Trådlyft med Ultra V kan göras på hela kroppen. De behandlingsområden som vi idag erbjuder är ansikte.

  • Påsar under ögonen
  • Svullnad under ögonen
  • Näsa
  • Haka
  • Käklinje

Vem passar att göra trådlyft?

Alla som vill ha uppstramning i ansiktet, kring käklinje, runt mun och ögon, eller åtgärda en rynkig panna är bra kandidater för behandlingen.

Vad händer efter behandling?

Det kan bli lite rött och svullet efteråt, vilket är helt normalt. Om ett känsligt område i ansiktet behandlas eller om man har ökad tendens till blåmärken, kan det vara bra att vara förberedd på att det kan uppstå. Vanligen försvinner detta inom ett par dagar, upp till en vecka.

Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Omedelbart efter behandlingen får du en uppstramning men maximal effekt av Ultra V trådlyftsbehandlingen ses vanligen efter tre – fyra månader. Därefter håller effekten i cirka 1,5 år beroende på livsstil, ålder, hudtyp etc. Vi rekommenderar en ”touch up” efter cirka 6 månader för att den föryngrande effekten ska hålla ännu längre. Resultatet är ett yngre utseende och huden får en ny spänst och stramhet. Behandlingen är även bra i preventivt syfte för att förebygga hängig och slapp hud.

Trådlyft Estetiska Kliniken

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »

Pris behandling

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

 

Save

Save

Back To Top