skip to Main Content

Ellansé – återskapar volymförlust, redefinierar konturer, reducerar rynkor och förbättrar hudkvaliteten

Ellansé är en dubbelverkande filler som arbetar djupt under huden för att behandla de verkliga orsakerna till ansiktets åldrande genom att stimulera produktionen av kroppsegen kollagen.

Ellansé återskapar volymförlust, redefinierar konturer, reducerar rynkor och förbättrar hudkvaliteten!

Den verkar i huden i mellan 18-24 månader och bryts sedan ner av kroppen. Den lämnar efter sig en kollagenstruktur som återskapar ansiktets volym, konturer och hudkvalité.

Ellansé är CE märkt och lanserades 2009.

Save

Vanliga frågor & svar

Vilka behandlingsområden kan Ellansé användas för?

Ellansé passar för pannan, kindbenen, tinningarna, mellansiktet, näsan, sura mungipor, nasolabiala veck, hamsterpåsar, hakan käklinjen.

Vad är skillnaden mellan Ellansé och en vanlig filler?

Ellansé är en kollagenstimulerande filler med mycket hög elasticitet vilket vanlig filler med hyaluronsyra inte är och den påverkar bildandet av kollagen på ett sätt som vanlig filler inte kan vilket gör att resultatet blir mer hållbart.

Genom den dubbelverkande formulan kan Ellansé återskapa volymförlust, förbättra ansiktets konturer, reducera fina linjer och rynkor, förbättra hudens spänst och elasticitet.

Passar Ellansé för alla?

För att veta om just du är en bra kandidat för Ellansé behöver du boka en konsultation. Det gör du enkelt genom att klicka här.

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »

Pris behandling

Ellansé pr ml 3.900 kr.

Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

 

Save

Save

Back To Top