skip to Main Content

Jalupro Super Hydro

Har du hört talas om JALUPRO SUPER HYDRO, den mest kraftfulla ”skinboostern” på marknaden?

Likt PROFHILO så har Jalupro Super Hydro en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra 32 mg/ml i 2,5 ml vilket ger totalt 80mg.

Dessutom innehåller den en hudföryngrande cocktail med 7 aminosyror och 3 peptider som aktiverar och stimulerar kroppens produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra likt mesoterapi. Jalupro Super Hydro verkar hudföryngrande genom att återfukta huden samtidigt som den förbättrar hudens spänst och elasticitet och minskar rynkor och fina linjer.

Behandlingen utförs vanligen i två steg med 4 veckors mellanrum. Produkten injiceras i totalt 13 punkter (vid behandling av ansikte) och sprider sig därefter själv jämt i vävnaden.

Utöver ansiktet kan man även behandla områden som hals, dekolletage och armar som normalt sett är svårbehandlat med traditionella fillers.

Behandlingen är progressiv och resultatet kommer stegvis och håller sedan i ca 5-6 månader. För bibehållet resultat rekommenderas en uppföljande behandling var 6:e månad.

FÖRDELAR:

Ökar hårets tjocklek

Förebygger håravfall genom att stärka hårsäckarna

Mycket effektiv mot allopati

Förbättrar återväxten av hår

Hjälper till att förbättra blodcirkulationen i hårbotten och ger därmed hårstråna mer styrka.

Eliminerar torrhet från hårbotten och tar därmed itu med problem som mjäll och torrhet i håret.

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida 

Pris behandling

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

Back To Top