skip to Main Content
aquagold fine touch hudbehandlning lyster porer

Aquagold fine touch – The Golden Cocktail

Aquagold är en hudbehandling som framför allt ger huden massor med fukt, lyster och ”glow” Den är inte tänkt som att ersätta andra behandlingar utan är mer utvecklad som en avslutande ”finish” för optimal ”glow”. Vid mer specifika hudproblem som djupare linjer och rynkor rekommenderar vi injektionsbehandlingar som sedan med fördel avslutas med en Aquagold behandling. Resultaten ger en slätare och mer elastisk hud. Vanliga behandlingsområden är huden omkring och under ögonen, kinder, haka, dekolletage och händer.

Vanliga frågor & svar

Hur går behandlingen till?

En skräddarsydd cocktail (sammansatt efter dina behov) av aktiva ämnen så som vitaminer, antioxidanter, mineraler, botulinumtoxin/botox Restylane skinbooster (hyaluronsyra) slussas ner med hjälp av 20 guldpläterande micronålar. Genom att pressa ampullen jämt över huden stimuleras de aktiva ämnen ner i hudens översta lager.

Resultat?

Maximalt med lyster! Behandlingen bidrar även till minskade porer, fina linjer samt reducera  rodnad och ansiktssvett. Resultat som fukt och lyster tenderar att vara längre än resultatet på porernas storlek. Behandlingen varar olika från person till person. Faktorer som påverkar är ålder, biologi och hur väl man tar hand om sin hud. Vanligtvis upplever man full effekt efter 14 dagar och vi rekommenderar att göra om behandlingen med ungefär 4-6 månader mellanrum.

Vad händer efter behandlingen?

Direkt efter behandling kan en rodnad uppstå och huden kan kännas varm men de försvinner vanligtvis efter någon/några timmar. Du ska avstå från smink under det första dygnet och inte träna hårt på 48h.

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »

Priser

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med behandlingskostnaden.

Se priser »

Back To Top